Alanya-apartment.dk

Om Alanya Tyrkiet


Alanya er et af Tyrkiets mest besøgte feriemål. Byen med ca. 90.000 indbyggere ligger lige ud til den smukke Middelhavskyst omkranset af den naturskønne Taurusbjergkæde. Et bedre sted end Alanya i Tyrkiet skal man lede længe efter.

Alanya er med diverse basargader, små hyggelige barbersaloner, utallige læder-, guld- og tæppeforretninger samt moderne mærkevarebutikker en fantastisk oplevelse.

Her er strand, sol og vand, hektisk byliv og gode indkøbsmuligheder, men samtidig også tyrkisk kultur samt storslåede naturoplevelser. Snyd ikke dig selv for en ferie i Alanya.

Se information om vores lejlighed i Alanya

Strande i Alanya

Alanya ligger langs den smukke Middelhavskyst og har længe været kendt for sine to kilometerlange strande.

Smuk strand i Alanya.
Smuk strand i Alanya

Den finkornede Kleopatrastrand på den ene side og den mere grovkornede Begonvil-strand med klipper og sten på den anden side. Strandene er kun adskilt af byens klippehalvø med det imponerende gamle fæstningsværk på toppen og det legendariske røde vagttårn for foden. Ønsker du en rolig stranddag lidt væk fra de mest befolkede områder, er der kun 5 km til Ulas-stranden, som også er kendt for sit flotte parkområde.

Aften- og natteliv i Alanya

Overalt i Alanya findes restauranter, der serverer tyrkisk mad og internationale retter. Flere af butikkerne har åbent til efter midnat, og i butiksområdet hersker en meget hyggelig stemning. Om aftenen blomstrer nattelivet ved havnepromenaden, hvor der findes alt fra små hyggelige barer til diskoteker. Dette gør Alanya til det ideelle sted at holde ferie.

Nattelivet i Alanya byder på masser af oplevelser.
Nattelivet i Alanya byder på masser af oplevelser

Alanya lejlighed
Alanya lejlighed galleri
Tag et kig indenfor i denne flotte Alanya lejlighed og se alle de flotte faciliteter og omgivelser.
Se billeder fra Alanya feriebolig
Kontakt os om denne Alanya lejlighed
Kontakt os for at høre nærmere – helt uforpligtende.
Kontakt ejer
Click for Alanya, Tyrkiet Forecast
Læs mere om klima Tyrkiet
Udarbejdet af Daman